Spor Takımlarımızdan Başarı Haberleri: Ragbi Takımı

10 – 12 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılan ÜNİLİG Ragbi erkekler müsabakalarına katılan erkek Ragbi Takımı; 5 üniversiteden oluşan grubunda 4 maçta 3 galibiyet alarak grubunu 2. sırada bitirdi.

Yine aynı tarih ve yerde yapılan kadın ragbi müsabakalarında ise takımımız 4 maçta 2 galibiyet alarak grubunu 3. sırada bitirdi.

ODTÜ Ragbi Takımı

ODTÜ’de Ragbi Takımı 2008 yılında kuruldu. Kuruluşundan itibaren Ragbi Federasyonu liglerinde müsabakalara katıldı ve üç kez Türkiye Ragbi Liginde ve dört kez de üniversiteler liginde şampiyon oldu. Kuruluşundan itibaren özellikle yabancı öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, takım olma ve kolektif çalışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ragbi Takımına mezun olanların yerine yeni oyuncular alınmaktadır.